Mazumtirdzniecība

kā MAXIMA ir ietaupījusi daudz darbalaika, izmantojot Begin programmatūru?

“MAXIMA Eesti” OÜ Igaunijā darbojas jau gandrīz 20 gadus un ir lielākais mazumtirdzniecības uzņēmums Igaunijā, kurā strādā vairāk nekā 3700 darbinieku. “Maxima” vienmēr bijusi ļoti inovatīva, tāpēc 2019. gadā tika ieviesta programmatūra Begin. Uzņēmuma personāla vadītāja Lea Kimbere (Lea Kimber) mums pastāstīja, kāpēc pieņēma lēmumu izmantot programmatūru Begin, un programmatūras sniegtajiem ieguvumiem.

Kā tiek lietota Begin programmatūra?

Darbinieki izmanto Begin ierīces un programmatūru, lai reģistrētu darba laiku. Darbinieki reģistrē savu darba laiku, ierodoties darba vietā un aizejot no tās, izmantojot durvju karti, pirkstu nospiedumus vai sejas atpazīšanas ierīci. Reģistrētās stundas katru dienu tiek nosūtītas uz “Maxima” personāla programmu Virosoft, un šī informācija tiek izmantota kā pamats algu aprēķināšanai. Begin ierīces tiek izmantotas veikalos, ražotnēs un loģistikas centros.

Kas ir mainījies kopš programmatūras Begin ieviešanas?

Raes pagastā “Maxima” modernajā loģistikas centrā, kurā strādā aptuveni 350 darbinieki, darbs ir labi pārdomāts un mobils. Loģistikas centrā, kur ir daudz ieeju un izeju, Begin risinājumi ir ievērojami veicinājuši darba laika uzskaiti un kļuvuši par ļoti nepieciešamiem.

“Begin ievērojami atvieglojusi mūsu veikalu vadītāju darbu, jo vairs nav manuāli jāievada darba stundas un var pievērsties citām darbībām. Kopumā tas ietaupa daudzas darba dienas, kas agrāk tika pavadītas, ievadot nostrādātās stundas,” stāstīja Kimbere.

Protams, ka šāda automātiska sistēma arī atvieglojusi darbinieku faktiskās klātbūtnes kontroli darba vietā. “Maxima Eesti” OÜ Igaunijā ir 81 veikals, kuros strādā gandrīz 2700 darbinieku, un komandā vienlaikus strādā vairāk nekā 50 cilvēku. Precīza darba stundu uzskaite un kontrole, vai darbinieks atrodas darba vietā, ir liels darbs, un šo procesu automatizācija noteikti atvieglojusi vadītāju darbu. Papildus iepriekš minētajam automatizācija nodrošina arī to, lai kāda darbinieka stundas nepaliek neatzīmētas, un nav nepieciešams vēlāk noteikt, kurš un kad bijis darbā.

Kimbere savu pozitīvo pieredzi kopumā raksturoja šādi: „Automatizācija un digitalizācija skar gandrīz visas dzīves jomas, tāpēc mazumtirdzniecība nav izņēmums. Begin ierīces un automātiskā darba laika uzskaite ir mūsdienīgi un efektīvi risinājumi, kas mums katru gadu ietaupa daudz darba laika un novērš iespējamās kļūdas darba stundu aprēķinā.".

Ietaupiet laiku, nomainot papīra pierakstus darba laika reģistrēšanai uz programmatūru.

Digitalizējot tabulas, jūs ietaupīsit dārgo laiku un naudu, kas iztērēta, aizpildot un analizējot datus, kas nepieciešami algu aprēķinam.
Izmēģiniet bez maksas
Murevaba juht

Kā darbojas Begin?

Stundu lapas

Vadītāji un augstākā līmeņa vadītāji ikdienā tērē daudz laika un enerģijas dažādu problēmu risināšanai. Taču šajās problēmās noteikti nav jāietver ņemšanās ar darbalaika uzskaites papīriem.

Noteikti daudzi uzņēmumi ir saskārušies ar šādām problēmām, kas rodas, veicot darbalaika uzskaiti uz papīra:

  • datu pārrakstīšana datorā un aprēķini
  • nesalasāmi rokraksti
  • bojātas vai pazudušas stundu lapas
  • sarežģīts darbalaika aprēķins

Ar Begin digitālās darbalaika uzskaites programmu visas šīs problēmas paliek pagātnē.

Darba grafiki

Begin ir paredzēta gan darbalaika uzskaitei, gan arī darba grafiku sastādīšanai. Izmantojot agrāko papīra un Excel metodi, grafiku plānošana var aizņemt stundas, turklāt viegli pieļaut kļūdas.

Begin programmatūra neļauj kļūdīties un turklāt automātiski rēķina gan virsstundas, gan nepilno darbalaiku, gan standarta darbalaiku, gan arī ņem vērā valsts svētkus.

Pārskati

Papildus precīzi uzskaitītajam darbalaikam programma arī padara darbinieku ikmēneša darba pārskatu izveidi ātru un caurskatāmu. Tas ir arī viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc darbinieki tiem ātri sāka uzticēties. Pārskatā dati par darba stundām, virsstundām un izmaksu pozīcijām ir precīzi.

Atstājiet darba uzskaites lapiņas pagātnē un automatizējiet darba uzksaites procesus

Ērta darba laika reģistrācija darbiniekiem un viegla, precīza darba spēka pārvaldīšana priekšniecībai!
Izmēģiniet bez maksas
Murevaba juht