Pētījums Cita nozare

Kā Apines klīnika ietaupīja virs 30 000 euro gadā

“Apines zobārstniecība” - mājīga un viesmilīga vieta, kur klienti jūtas kā mājās. Viņu pieredzējušie speciālisti ne tikai palīdz atrisināt zobu problēmas, bet arī ļauj apmeklētājiem jūsties ērti un gaidīti katru reizi, kad tie atnāk uz viņu praksi. Tādēļ aicinām jūs pievienoties mums un noskaidrot kā Begin programma palīdzēja šai zobarstniecības klinīkai sakārtot savu darba laika uzskaites procesu.

Excel - laika efektivitātes kāralis jeb zaglis?

Nevienam nav noslēpums, ka ar Excel palīdzību var paveikt uzņēmumā daudz ko un tas tiek lietots sarežģīto datu uzskaitei un analīzei. Tomēr ne vienmēr pierastais veids ir tas labākais, kas var nodrošināt visas uzņemuma ekspektācijas un apmierināt visas vajadzības. Apines klinika ir tāds piemērs, kad Excel tika izmantots priekš darba laika uzskaites un tas nelikās ļoti efektīvs risinājums.

Apines zobārstniecības lieta: Excelis no Exceļa

Lai grāmātvedība varētu izrēķināt algas, tai nepieciešams saņemt datus par darbinieku nostrādātām stundām. To klinīkas vadība dabūju no Excel failā, kur darbinieki manuāli pievienoja savus darba uzsākšanas un beigšanas laikus. Lai ir vieglāk šo vizuālizēt, var iztēloties vienu datoru ar atvērtu failu, kur visi darbinieki piefiksē savus datus. Šāda pieeja prasa lielu laika ieguldījumu, jo ir nepieciešams regulāri atjaunināt tabulas ar jaunāko informāciju. Tas var novest pie lieka laika tērēšanas uzdevumu administratīvai pārvaldīšanai, nevis pašu uzdevumu izpildei.

Kur pazūd laiks?

Vēl viena problēmu, ar kuru bieži saskārās darbadevēji, ir neprecīza laika uzskaite, it īpaši ja tā tiek veikta manuāli. Cilvēku dabā ir dažreiz neapzināti vai pat apzināti pārspīlēt vai piešķirt papildu minūtes savām ar daba saistītām aktivitātēm. Darbinieka labā noapaļots laiks darbadēvējām nozīmē ne tikai liekas izmaksās, bet arī negatīvas sekas, pieņemot nepareizus lēmumus par darba apjomu un citiem jautājumiem.

Un kāds būtu risinājums?

Liekas izmaksās un lēmumi, kuri ir balstīti uz nekvalitātiviem datiem var izraisīt uzņēmumam negatīvas sekas. Tāpēc vadītājiem ir ļoti svarīgi ieviest tādu sistēmu, kas, pirmkārt, būtu vienkāršā lietošana, un otrkārt, spētu efektīvi uzskaitīti darbinieku laiku. Šādu sistēmu piedāva Begin, ka ļauj darbiniekiem piefiksēt laiku ātrāk un efektivāk. Tas savukārt palīdz Apines zobarstniecībai ietaupīt resursus labākai darba organizēšanai un vairāk laika vēltīt klientu apkalpošanai.

Nepārprotamie skaitļi

Zemāk piedāvājām iepazīties ar Zobarstniecības ietaupījumu, izmantojot Begin programmatūru: Lai veiktu aprēķinu, jāņem vērā, ka vidējā stundas likme darbiniekiem ir virs industrijas vidējās un tā ir aptuveni 10.50 EUR bruto. Pirms “Begin” ieviešanas laika zudums bija mērāms ap 15 minūtēm dienā. Balstoties uz šiem datiem, varam veikt aprēķinu:

(Darbinieku skaits x laika zudums) / 60 (stundas izteiksme minūtēs) x nostrādāto dienu skaits x darba devēja izdevumi uz vienu darbinieku x 12 (mēnešu skaits) jeb (30 x 15) / 60 x 21 x 10.50 x 12 = 31 200 EUR/gadā.

No tradīcijām uz nākotni

Apines Zobarstniecības stāsts nebeidzās tikai ar laika uzskaites procesa uzlabošanu un administratīva darba optimizēšanu. Tagad uzņēmuma stāstam pievienojas Begin risinājums, kas ir arī par ērtākām atskaitēm dažados formātos, kuras skaidri atspoguļo uzņēmuma processus un palīdz sakārtot darbinieku atlīdzības sistēmu. Šādi ietaupa arī citi, kā piemēram metāla durvju ražotājs ISG un metālizstrādājumu ražotājs ToGet. Vairāk informācijas Jūs variet atrast mūsu bloga sadaļā.

Šis stāsts var kļūt arī par jūsu.

Izmēģiniet programmu 7 dienas bezmaksas

Ietaupījums ir acīmredzams un tūlītējs.
Izmēģiniet bez maksas
Murevaba juht